top of page

Om Oss

Printsentralen
Fra da til nå
 

2018 ble Printsentralens første driftsår, lansert og drevet av Fritz Inge Tredal som eneste ansatte. Kontoret var en rusten Skoda, og Fritz arbeidet dag og natt for å betjene porteføljen som var opparbeidet etter flere tiår i bransjen. Innsatsen ble belønnet med en respektabel omsetning og en stadig økende kundemasse.

 

Han etablerte seg etterhvert i nye kontorlokaler i Sandviken med mottoet «Super service. Hyggelige priser».

Konseptet med en uovertruffen leveringsdyktighet, høy puls og en god dose rock n’ roll ble svært godt mottatt, og allerede i 2019 startet vi prosessen med å videreutvikle og etablere Printsentralen som en større, lokal aktør i Bergen.

Egen produksjon med håndplukkede folk fra bransjen skulle sørge for at Printsentralen ble byens beste profileringsbedrift. 

Høsten 2019 ble starten på det nye produksjonsselskapet med tre ansatte og blind optimisme. Allerede året etter var det behov for flere medarbeidere, og veksten gjenspeilet behovet for en utradisjonell reklameleverandør i Bergen. I 2021 ble salgsteamet utvidet med to senior selgere og produksjonen styrket med en dedikert og erfaren leder. Maskinparken ble ytterligere modernisert for å levere miljøvennlige produkter etter kundens skreddersøm.

Kontinuerlig vekst med ansatte, maskiner og utstyr gav nye utfordringer i lokalene på Kokstad - 200 kvm ble altfor lite! Gjennom hele 2022 har vi arbeidet under trange og til tider kaotiske forhold. Gode ja-mennesker har æren for at voksesmertene aldri har gått på bekostning av kvalitet og leveringsdyktighet. Vi liker derfor å si at Printsentralen har det beste arbeidsmiljøet i by'n.

Februar 2023 er det duket for innflytting i større og moderne lokaler, kun et steinkast borti gaten. Med 500 kvm som inkluderer moderne produksjonslokaler og en stor monteringshall, ivaretas Printsentralens evne til å betjene fremtidens store og små behov for våre eminente kunder.

Prøv oss - vi garanterer å gjøre vårt ytterste for at du også neste gang skal velge Printsentralen som din leverandør av profileringstjenester og markedsmateriell.

 

Møt oss i Kokstadvegen 46 - vår nye adresse fra februar 2023. Her bys du på kaffe eller kakao og kan slappe av i loungen mens du venter på din nye bilreklame. Vi har smile-garanti og som alltid: Super service. Hyggelige priser.

Hils på gjengen

Fritz Inge Tredal

Startet Printsentralen januar 2018 på kjøkkenet hjemme med en gammel lap-top og en porsjon villskap. Fokuset var at kundene alltid skulle ha en sømløs og hyggelig opplevelse. Et grafisk selskap med en lokal forankring i Bergen.


"Med 20 år i bransje-bagasjen er jeg klar for 20 år til. Minst! Min lyst og iver etter å lykkes med Printsentralen betyr alt for meg, og jeg håper mitt brennende engasjement for super service og hyggelige priser blir lagt merke til hos våre stjerner, nemlig alle våre eksisterende og tilkommende kunder!"

"Keep on rockin'"

Fritz web profilbilde_0055.jpg
Trond web profilbilde_0028.jpg

Trond Olav Kristoffersen

Kan mangt om meget, og har jobbet med det meste man kan putte en logo på siden 2000. Fartstid fra Oslo Flagg, Master Profilering og Expoline før Printsentralen. 

Allsidige oppgaver innen markedsføring, salg, montering, produksjon og profilering. Har vunnet "Månedens ansatt" siden han kom til Printsentralen 1 januar 2021,

"Det meste kan fikses."

Steinar web profilbilde_0070.jpg

Steinar Gullaksen

Startet sin profesjonelle karriere med diverse stillinger i Posten til 1999. Finanskonsulent til 2004.

Tre måneder i HiFI Klubben før fast ansettelse hos Allkopi AS høsten 2004. Har siden jobbet i bransjen, og 

kom til Printsentralen høsten 2021.

Salgsansvarlig; messe, utsmykning, skilt og profil.  Stiller også opp på montering og i produksjon. 

"Ha en strålende dag!"

Berge Borge

Den eldste på laget. Startet både livet og karrieren på Osterøy i et lite dugnads-basert trykkeri i Ungdomslaget «Fram». Siden gikk turen til AS John Grieg for læretid i formfremstilling. Etter 15 år i Vaskerelven ble det 10 år hos Th. Borge Grafisk på Midtun. Så ble det  i 11 år i Master Trykk og Kopi på Nordnes.

Har siden høsten 2021 sørget for at våre produkter står i samsvar til kundens forventinger.

"Ein muntleg avtale er ikkje verdt papiret det er skrive på"

Berge web profilbilde_0025.jpg

Linda K. Hodges

Jobbet i serviceyrket på

Hotel Norge i 17 år og ønsket nye utfordringer. Utdannet som grafisk designer på Norges Kreative Fagskole i voksen alder.  Gikk i lære på Interiør og kommunikasjonsavd. på IKEA Åsane, etablerte deretter LKH Grafisk Service AS i 2011.

 

Headhuntet til Printsentralen i 2020. 

Er en del av nøkkelpersonellet i produksjon og klargjøring, i tillegg til grafisk design og utforming av kreative løsninger.

"Vi finner en løsning sammen"

Linda web profilbilde_0013.jpg

Daniel A. Hodges

Den yngste på laget og kremen av bergensk arbeidstokk. Gikk på kokkelinjen for å bli konditor, men har siden funnet sin plass her på Printsentralen.

 

Folierer hva som helst. Har øye for detaljer og en stødig hånd. Er ofte den som har siste hånd på produktene du mottar.

"Alt kan folieres. Alt."

Daniel_web_ profilbilde_0008.jpg
bottom of page