Om Oss

Printsentralen
Etablert Bergen 2018
 

printsentralen_20211028_BW_06_edited.jpg

2018 ble Printsentralens første driftsår, lansert og drevet av Fritz Inge Tredal som eneste ansatte. Kontoret var en rusten Skoda, og Fritz arbeidet dag og natt for å betjene porteføljen som var opparbeidet etter flere tiår i bransjen. Innsatsen ble belønnet med en respektabel omsetning og en stadig økende kundemasse.

 

Han etablerte seg etterhvert i nye kontorlokaler i Sandviken med mottoet «Super service. Hyggelige priser». Konseptet med en uovertruffen leveringsdyktighet, høy puls og en god dose rock n’ roll ble svært godt mottatt, og allerede i 2019 startet prosessen med å etablere Printsentralen som en større, lokal aktør i Bergen.

Egen produksjon med håndplukkede folk fra bransjen skulle sørge for at Printsentralen ble byens beste profileringsbedrift. 

Høsten 2019 ble starten på produksjonsselskapet med tre ansatte og blind optimisme. Allerede året etter var det behov for flere medarbeidere, og veksten gjenspeilet behovet for en utradisjonell reklameleverandør i Bergen. I 2021 ble salgsteamet utvidet med to senior selgere og produksjonen styrket med en dedikert og erfaren leder. Maskinparken ble ytterligere modernisert for å levere miljøvennlige produkter etter kundenes skreddersøm.

Kontinuerlig vekst med ansatte, maskiner og utstyr gav nye utfordringer i lokalene på Kokstad - 200 kvm ble altfor lite! Gjennom hele 2022 har vi arbeidet under trange og til tider kaotiske forhold. Gode ja-mennesker har æren for at voksesmertene aldri har gått på bekostning av kvalitet og leveringsdyktighet. Vi liker derfor å si at Printsentralen har det beste arbeidsmiljøet i by'n.

Januar 2023 er det duket for innflytting i større og moderne lokaler, kun et steinkast borti gaten. Med 500 kvm som inkluderer moderne produksjonslokaler og en stor monteringshall, ivaretas Printsentralens evne til å betjene fremtidens store og små behov.

Møt oss i Kokstadvegen 46 - vår nye adresse fra 2023. Her bys du på kaffe eller kakao og kan slappe av i loungen mens du venter på din nye bilreklame. Vi har smile-garanti og som alltid: super service til hyggelige priser.

Hils på gjengen

Joakim O. Saunes

Startet Proff Reklamemontasje i 2011. Gikk solo og stiftet Skilt & Dekorservice i 2013. Dette selskapet ble senere til Printsentralen AS. Etablerte Printsentralen Produksjon og Profilering AS sammen med Fritz høsten 2019.

Relevant kompetanse på CV'en består av prosjektledelse, montering, webmarkedsføring, salg og administrativ/daglig ledelse med økonomi- og personalansvar.

"Klarte det!"

Joakim web 0073.jpg

Fritz Inge Tredal

Startet Printsentralen januar 2018 på kjøkkenet hjemme med en gammel lap-top og en porsjon villskap. Fokuset var at kundene alltid skulle ha en sømløs og hyggelig opplevelse. Et grafisk selskap med en lokal forankring i Bergen, med håndplukkede medarbeidere med rett innstilling til service og "team-spirit feeling". Slik som i et sammensveiset rockeband!

Med 20 år i bransje-bagasjen er jeg klar for 20 år til. Minst! Min lyst og iver etter å lykkes med Printsentralen betyr alt for meg, og jeg håper mitt brennende engasjement for super service og hyggelige priser blir lagt merke til hos våre stjerner, nemlig alle våre eksisterende og tilkommende kunder. 

"Keep on rockin'"

Fritz web profilbilde_0055.jpg

Trond Olav Kristoffersen

Kan litt om mangt. Har jobbet med det meste man kan putte en logo på siden 2000. Fartstid fra Oslo Flagg, Master Profilering og Expoline før Printsentralen. 

Allsidig oppgaver innen markedsføring, salg, montering, produksjon og profilering.

"Det meste kan fikses."

Trond web profilbilde_0028.jpg

Steinar Gullaksen

Startet med diverse stillinger i Posten til 1999. Finanskonsulent til 2004.

Tre måneder i HiFI Klubben før fast ansettelse hos Allkopi AS høsten 2004. Har siden jobbet i bransjen, og 

kom til Printsentralen høsten 2021.

Salgsansvarlig; messe, utsmykning, skilt og profil.  Stiller også opp på montering og i produksjon. 

"Ha en strålende dag!"

Steinar web profilbilde_0070.jpg

Berge Borge

Den eldste på laget. Starta livet og karriera på Osterøy i et lite dugnads-basert trykkeri i Ungdomslaget «Fram». Sidan gjekk turen til AS John Grieg for læretid i formfremstilling. Etter 15 år i Vaskerelven blei det 10 år hjå Th. Borge Grafisk på Midtun. Så blei det  i 11 år i Master Trykk og Kopi på Nordnes.

Har siden høsten 2021 sørget for at våre produkter står i samsvar til kundens forventinger.

"Ein muntleg avtale er ikkje verdt papiret det er skrive på"

Berge web profilbilde_0025.jpg

Linda K. Hodges

Jobbet i serviceyrket på

Hotel Norge i 17 år og ønsket nye utfordringer. Utdannet som grafisk designer på Norges Kreative Fagskole i voksen alder.  Gikk i lære på Interiør og kommunikasjonsavd. på IKEA Åsane, etablerte deretter LKH Grafisk Service AS i 2011.

 

Headhuntet til Printsentralen i 2020. 

Er en del av nøkkelpersonellet i produksjon og klargjøring, i tillegg til grafisk design og utforming av kreative løsninger.

"Vi finner en løsning sammen"

Linda web profilbilde_0013.jpg

Lars Borge Kalsås

Utdannet energimontør med erfaring fra blant annet bilpleie og strømførende arbeid for BKK. Helt elektrisk over sitt sitt nye karrierevalg som allsidig montør for Printsentralen.

 

Møter hver dag med stor spenning til varierte oppgaver og utfordringer. Lars er husets Mr. FixIt, og er alltid smilende i møte med Bergens bevisste befolkning. 

 

" Det ser litt skjeivt ut "

Lars web_profilbilde_0020.jpg

Daniel A. Hodges

Den yngste på laget og kremen av bergensk arbeidstokk. Gikk på kokkelinjen for å bli konditor, men har siden funnet sin plass her på Printsentralen.

 

Folierer hva som helst. Har øye for detaljer og en stødig hånd. Er ofte den som har siste hånd på produktene du mottar.

"Alt kan folieres. Alt."

Daniel_web_ profilbilde_0008.jpg